Nyhet
 Equine America Glucosamine HCL 12000 - 1 kg.

Equine America Glucosamine HCL 12000 - 1 kg.

419,00 NOK

Veil. salgspris 419,00 NOK

Klarna

Lagerstatus: På lager!
stk.

Gratis frakt på ordre over kr. 1500,-

På ordrer under er fraktprisen fra kr. 129,-

Rask levering 1-5 virkedager

Lurer du på noe?

Ring oss på: 47240328

14 dager returrettEquine America Glucosamine HCL 12000 - 1 kg.

 

Glucosamine fra Equine America: 

  • Inneholder hele 12 g glukosamin per 30 g porsjon
  • Levert fra glukosaminhydroklorid (HCL) - støttet av forskning
  • Tilbyr også MSM og hyaluronsyre (HA)
  • Støtte for ledd og mobilitet for alle hester og ponnier
  • BETA NOPS og UFAS akkreditert, og sikrer at våre produkter ikke inneholder forbudte stoffer og er egnet for hester som konkurrerer under FEI -forskrifter og regler for racing.

Slitasje på brusk som dekker leddets leddflater er en av de vanligste årsakene til redusert mobilitet hos hester og ponnier. Det sees ofte hos eldre hester, men kan påvirke de som er i lettere arbeid, så vel som de med et anstrengende trenings- og konkurranseprogram.

Brusk har ikke sin egen blodtilførsel, og den er avhengig av beinet under og synovial eller leddvæske som bader leddet for å tilføre næringsstoffer og viktige forbindelser for å opprettholde sin helse og støtdempende egenskaper. Etter hvert som hesten eldes, eller den daglige effekten av trening og konkurranse øker, er det ikke sikkert at det underliggende beinet og ledvæsken tilfører disse næringsstoffene, er nok til å opprettholde helsen, noe som resulterer i stivhet og redusert mobilitet.

Det blir da viktig at hesten får en dietttilførsel av disse viktige næringsstoffene for å sikre at brusk og leddvæske beholder sin elastisitet og støtdempende egenskaper for å støtte felles helse, komfort og mobilitet.