Samarbeidspartnere og ryttere

Samarbeidspartnere:

 Drammen Ryttersportsklubb

  Ponniexpressen

 Solli Gård

 

 

 

Ønsker du å samarbeide med oss? Ta kontakt på post@smartstall.no eller tlf: 47 24 03 28.

 

Sponsorryttere:

Kaia Sofie Ingolfsland

Vi på Smart Stall er stolte over å presentere vår nye sponsorrytter for sesongen 2019, Kaia Sofie Ingolfsland. Kaia er 22 år gammel og kommer fra Asker. Siden hun var liten har hun elsket hester og startet å ri på Dikemark rideskole. Senere så red hun travhester i Asker. Etter ett år i Forsvaret var det tilbake på hesteryggen i 2016.

Kaia er nå en lærling jockey hos Wido Neuroth. Hun hadde sin første sesong som lærling i fjor og hadde totalt 29 seiere. Kaia deltar både på løp i Sverige og i Norge aktivt. Eier også egen fullblods hest som heter Cape Hollow. Velkommen til Team Smart Stall. Vi gleder oss!

 

 

Silje Timmie Haugerud

Vi på Smart Stall er stolte over å presentere vår nye sponsorrytter, Silje Timmie Haugerud. Timmie har vært en del av Smart Stall Teamet siden 2018 og blir nå også en av våre sponsorryttere. 

Timmie har holdt på med ridning siden hun var 5 år og har en Bachelor grad i trening og sport psykologi, fra Norges Idrettshøgskole. Timmie konkurrerer i dressur, sprang og feltritt, og har oppnådd mange bra resultater. Hun har blant annet deltatt i student VM i Aachen og vunnet Championatet i feltritt for junior og youngrider. 

Vi gleder oss masse til å samarbeide videre med Timmie!
 

 

 

 

Alida Louise Sandvold

Vi på Smart Stall er stolte over å presentere vår nye sponsorrytter, Alida Louise Sandvold. Louise er 26 år og er opprinnelig fra Østfold. Hun har hele livet vært fasinert av hest og som 8 åring begynte hun og omgås med hest ukentlig, og siden har hun vært bitt av basillen. 


Louise er utdannet Trener 1 gjennom NRYF og driver egen stall med plass til 20 hester, på Stall Solstad i Bærum. Her holder hun sprang og dressur undervisning samt driver innridning/tilridning/kjøp og salg av hester.
Pr. i dag har Louise 2 egne spranghester. Joey og Mo som de blir kalt til det daglige. De er begge 10 år gamle. Målet for sesongen er å utdanne disse videre samt fortsette arbeidet om og bli en enda bedre rytter. Og med et ønske om aktiv deltakelse på både store og små lokale konkurranser. Louise sitt motto er ¨trust your hopes, not your fears¨. Vi på Smart Stall gleder oss masse til å samarbeide videre med Louise.

 

 

 

Stine Skedsmo

Stine Skedsmo har holdt på med feltritt siden hun var 12 år har ridd unghest VM og over 55 internasjonale stevner på ** og *** nivå. Hun eier hesten Hoss som hun har vunnet 9 gull medaljer med i NM.Stine er regjerende norgesmester og har vært det de siste 3 årene. I tillegg driver Stine egen stall og har privat elever innen forskjellige grener. Vi gleder oss til å samarbeide med Stine.