Frakt

GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER KR. 999,- 

 

Levering

Vi pakker og sender varer 2 ganger dagen!

Normalt har du varene på postkontoret 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. (Hvis det er bestillingsvare, vil det ta noe lenger tid). Produkter som er bestillingsvarer har tekst under artikkelen hvor dette står. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Vi sender sporingsnummer på e-post til kunde.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. Henter du ikke pakken og pakken returneres til oss, så vil du bli fakturert for fraktkostnadene.
 

Betaling

Kunder på Svalbard: 

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .

  

Retur av varer;

Returer via netthandel; Kunden står ansvarlig for fraktkostnaden ved retur av vare(r). Om kunden skal bytte vare til en annen størrelse står kunden ansvarlig for fraktkostnaden. Kunde blir også fakturert for fraktkostnaden fra oss til kunde på bestillingen, ved retur av vare!

 

Angrerett ved kjøp på nett;

Kunde står ansvarlig for fraktkostnaden for varen tilbake til oss. Kunde blir fakturert for fraktkostnaden for sendingen av vare fra Smart Stall til kunde. 

Trustpilot
Trustpilot